Fejlesztésekre koncentrál a Csányi Pincészet 2020-ban

A Csányi Pincészet 18 évvel ezelőtt hozta létre villányi tradíciókra támaszkodva a kor kihívásainak megfelelő, nagy mennyiségű bor készítésére alkalmas modern borászati épületegyüttesét. 

Csányi Pincészet Zrt. 2020.04.30.

A termőterületek bővülése, a kapacitások továbbra is megfelelő kihasználása érdekében, valamint az eltelt 18 év működési tapasztalataiból levont következtetések alapján a következő fejlesztéseket valósítjuk meg 2020-ban:

· Jelenleg csak egy garat fogadja feldolgozásra a szüretről beáramló szőlőtermést. Üzembiztonsági okokból egy kiegészítő garatot létesítünk a már meglévő garathoz csatolva. 

· A kapu irányába kibővítjük a meglévő erjesztőtartály-területet.

· Az erjesztő és a palackozás előtti tároló kapacitásának bővítésére egy új tartálycsoportot telepítünk. Ennek befogadására készül egy épület, mely ~1100 m2 alapterületű lesz.

· A jelenlegi raktárépület egy új, ~1200 m2 alapterületű egységgel bővül, melynek telepítése a terület domborzati viszonyai miatt csak a térszín alatt valósulhat meg.

A fejlesztési, bővítési munkálatok már megkezdődtek, és várhatóan 2021 tavaszára fejeződnek be.

Kapcsolódó cikkek

Ötszörös MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában idén is – immár ötödik alkalommal – MagyarBrands díjat nyert a Bábolna Takarmány.

Harmath Krisztina
Takarmány Bonafarm Egyéb 2020.10.21.

Vadonatúj honlapot kapott a Bonafarm Csoport!

Kora ősszel életre kelt a Bonafarm Csoport új honlapja, így a jövőben egy teljesen új felülettel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a www.bonafarmcsoport.hu weboldalra. 

Czagány Blanka
Bonafarm Egyéb 2020.10.14.

Új keverőgép és technológia Újszászon

2020 nyarán befejeződött a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. újszászi telephelyén a keverővonal megújítását célzó beruházás.

Lengyel Árpád
Takarmány Technológia Bonafarm 2020.10.14.