Újra Business Superbrands elismerést kapott a Bábolna Takarmány

A márkaépítés a vállalatok egyik, talán legfontosabb tevékenysége, hiszen ez segít megkülönböztetni őket a versenytársaiktól, ezáltal piaci előnyhöz juttatva a céget.
A Superbrands védjegy egy elismerés, amely a minőséget szimbolizálja, ezzel támogatva a vállalatokat, hogy kitűnjenek versenytársaik közül.

Lábszky Edina Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Általános , Takarmány , Bonafarm , Egyéb , Külső szakmai tartalom 2022.07.18.

A Brand Council független szervezet Nagy-Britanniában jött létre 1995-ben és ma már több, mint 90 országban van jelen világszerte. Azokat a márkákat értékeli, melyek kiemelkedően sikeresek.
Magyarországon 2004-ben indult el a Superbrands program, melynek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2022-ben az üzleti márkák tizenötödik alkalommal részesültek díjazásban.

A kiválasztás folyamata minden országban azonos elveket követ, “Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a második Business Superbrands díját kapta, amely egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel.


Köszönjük munkatársaink lelkiismeretes odaadó munkáját!


Az eredeti cikket az alábbi linken érhetik el: 


https://www.babolnatakarmany.hu/ujra-business-superbrands-elismerest-kapott-a-babolna-takarmany/

Kapcsolódó cikkek

Dobogós helyezést ért el a Bonafarm sertésintegrációs weboldala

Dobogós helyen végzett a Bonafarm Mezőgazdaság a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásárhoz kapcsolódó, „A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj” 2023-as pályázatán.

Czagány Blanka
Sertésintegráció Általános Technológia Bonafarm Informatika 2023.05.22.

Fiaztatói menedzsment (2. rész)

Kiadványunk előző számában elsősorban a fialó tenyészállatokkal, azok elhelyezésével, takarmányozásával foglalkoztunk. Ebben a számban az újszülött malacok kerülnek a fókuszba, mivel a fiatal állatok újszülöttkori növekedési periódusa (egészen a választásig) kritikus időszak a sertéshústermelésben.

Tóth Zoltán Vezető Sertés-szaktanácsadó, Forrás: www.babolnatakarmany.hu
Általános Sertéstenyésztés Állategészségügy Technológia Bonafarm Külső szakmai tartalom 2023.04.06.

Egy sertéscomb útja a prosciutto vagy a serrano sonkáig

Az MCS Vágóhíd Zrt.-nek több országba is van exportengedélye, így az általunk feldolgozott sonkákból is készül prosciutto vagy a serrano sonka. 

Bonafarm Csoport
Sertésintegráció Általános Sertéshús Technológia Bonafarm 2023.03.09.