Nagydíjjal ismerték el a Bonafarm Mezőgazdaság fenntartható takarmányozási technológiáját

Nagydíjat nyert a Bonafarm Mezőgazdaság a XXIX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásárhoz kapcsolódó, „A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj” 2022-es pályázatán.

„A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj” idei pályázatának nagydíját a Bonafarm Mezőgazdaság takarmány- és sertéságazata nyerte el „Fenntartható takarmányozási megoldások a vágósertés-előállítás környezetterhelésének és ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében” című szakmai anyagával.


A pályázati anyag fókuszában a Bonafarm Mezőgazdaság takarmány- és sertéságazata által közösen elvégzett, Magyarországon egyedülállónak számító olyan kísérletek és fejlesztések álltak, amelyek eredményeképp a kedvezőtlen ökonómiai környezetben is képes a mezőgazdasági vállalatcsoport egyensúlyt teremteni a nagyüzemi termeléssel történő vágósertés-előállításban úgy, hogy közben az ökológiai elvárásoknak is maradéktalanul megfelel.


A cikk folytatását az alábbi linken olvashatják:


https://www.babolnatakarmany.hu/nagydijjal-ismertek-el-a-bonafarm-mezogazdasag-fenntarthato-takarmanyozasi-technologiajat/


Kapcsolódó cikkek

Dobogós helyezést ért el a Bonafarm sertésintegrációs weboldala

Dobogós helyen végzett a Bonafarm Mezőgazdaság a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásárhoz kapcsolódó, „A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj” 2023-as pályázatán.

Czagány Blanka
Sertésintegráció Általános Technológia Bonafarm Informatika 2023.05.22.

Fiaztatói menedzsment (2. rész)

Kiadványunk előző számában elsősorban a fialó tenyészállatokkal, azok elhelyezésével, takarmányozásával foglalkoztunk. Ebben a számban az újszülött malacok kerülnek a fókuszba, mivel a fiatal állatok újszülöttkori növekedési periódusa (egészen a választásig) kritikus időszak a sertéshústermelésben.

Tóth Zoltán Vezető Sertés-szaktanácsadó, Forrás: www.babolnatakarmany.hu
Általános Sertéstenyésztés Állategészségügy Technológia Bonafarm Külső szakmai tartalom 2023.04.06.

Egy sertéscomb útja a prosciutto vagy a serrano sonkáig

Az MCS Vágóhíd Zrt.-nek több országba is van exportengedélye, így az általunk feldolgozott sonkákból is készül prosciutto vagy a serrano sonka. 

Bonafarm Csoport
Sertésintegráció Általános Sertéshús Technológia Bonafarm 2023.03.09.