Ötszörös MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában idén is – immár ötödik alkalommal – MagyarBrands díjat nyert a Bábolna Takarmány.

Harmath Krisztina Takarmány , Bonafarm , Egyéb 2020.10.21.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza három különböző kategóriában a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A Bábolna Takarmány 2016-ban nyerte el első alkalommal a MagyarBrands „Kiváló Üzleti Márka” címet, melyet követően minden évben egy újabb elismeréssel gazdagodott, és így történt ez 2020-ban is.

A kiválasztási folyamat rendkívül komplex, szigorú követelményeknek kell megfelelnie a pályázónak: egy adott márka a vállalkozás pénzügyi adatainak több szempontú vizsgálata, valamint a fogyasztók és egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság egyöntetű értékelése alapján részesülhet az elismerésben. A „Kiváló Üzleti Márka” kiválasztásánál továbbá figyelembe veszik a márkaépítést, valamint a márka identitását, reputációját, tradícióját és megbízhatóságát is.

2020-ban, a pandémia idején rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjak üzenete, hiszen kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, pozitívan megkülönböztetve ezáltal azokat a versenytársaiktól.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., mely a Bonafarm Csoport tagja, több mint 1000 féle terméket kínál partnerei számára. A termékpalettában a nagy haszonállatfajok (sertés, szarvasmarha, baromfi) számára készült takarmányokon túl többek között megtalálhatóak ló-, strucc-, nyúl-, prémes állat, hal-, fácán-, fürj-, bárány-, víziszárnyas, zsiráf- és medvetakarmányok is. Széles termékkínálatával a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. meghatározó szereplője a hazai takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is. 

Kapcsolódó cikkek

Precíziós sertéssúly becslés kamerakép alapján: fikció vagy valóság?

High tech magyar vállalkozás évek óta dolgozik a hagyományos mérlegek kiváltásán. Több év fejlesztés és a Bonafarm Csoport egyik telephelyén történt egyéves tesztelést követően elérhetővé válik ez a szolgáltatás.

Ulrich Máté
Sertésintegráció Technológia Informatika Külső szakmai tartalom 2021.03.25.

Sajtóközlemény – Innovatív megoldások a kiváló minőségű sertéshús előállítása érdekében

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Bóly Zrt., a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusa, valamint a Debreceni Egyetem által létrehozott konzorcium a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió és Magyarország Kormánya társfinanszírozásával – 1,935 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással –, Agroökológiai alapon integrált hazai, minősített gabona- és fehérjeforrásokra alapozott termelési rendszer a magas biológiai értékű sertéshús előállítása érdekében címmel valósított meg egy 4 éves projektet. A GINOP-2.2.1-15-2016-00021 azonosító számmal rendelkező, 2020 novemberében a végéhez ért program a takarmánynövény-termesztés és a minőségi sertéshús-előállítás hatékonyságának javítását célozta meg.

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Bóly Zrt., a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusának és a Debreceni Egyetem konzorciuma
Sertéstenyésztés Sertéshús Takarmány Technológia 2021.03.02.

Vadonatúj honlapot kapott a Bonafarm Csoport!

Kora ősszel életre kelt a Bonafarm Csoport új honlapja, így a jövőben egy teljesen új felülettel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a www.bonafarmcsoport.hu weboldalra. 

Czagány Blanka
Bonafarm Egyéb 2020.10.14.