Ötszörös MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában idén is – immár ötödik alkalommal – MagyarBrands díjat nyert a Bábolna Takarmány.

Harmath Krisztina Takarmány , Bonafarm , Egyéb 2020.10.21.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza három különböző kategóriában a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A Bábolna Takarmány 2016-ban nyerte el első alkalommal a MagyarBrands „Kiváló Üzleti Márka” címet, melyet követően minden évben egy újabb elismeréssel gazdagodott, és így történt ez 2020-ban is.

A kiválasztási folyamat rendkívül komplex, szigorú követelményeknek kell megfelelnie a pályázónak: egy adott márka a vállalkozás pénzügyi adatainak több szempontú vizsgálata, valamint a fogyasztók és egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság egyöntetű értékelése alapján részesülhet az elismerésben. A „Kiváló Üzleti Márka” kiválasztásánál továbbá figyelembe veszik a márkaépítést, valamint a márka identitását, reputációját, tradícióját és megbízhatóságát is.

2020-ban, a pandémia idején rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjak üzenete, hiszen kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, pozitívan megkülönböztetve ezáltal azokat a versenytársaiktól.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., mely a Bonafarm Csoport tagja, több mint 1000 féle terméket kínál partnerei számára. A termékpalettában a nagy haszonállatfajok (sertés, szarvasmarha, baromfi) számára készült takarmányokon túl többek között megtalálhatóak ló-, strucc-, nyúl-, prémes állat, hal-, fácán-, fürj-, bárány-, víziszárnyas, zsiráf- és medvetakarmányok is. Széles termékkínálatával a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. meghatározó szereplője a hazai takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is. 

Kapcsolódó cikkek

Vadonatúj honlapot kapott a Bonafarm Csoport!

Kora ősszel életre kelt a Bonafarm Csoport új honlapja, így a jövőben egy teljesen új felülettel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a www.bonafarmcsoport.hu weboldalra. 

Czagány Blanka
Bonafarm Egyéb 2020.10.14.

Új keverőgép és technológia Újszászon

2020 nyarán befejeződött a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. újszászi telephelyén a keverővonal megújítását célzó beruházás.

Lengyel Árpád
Takarmány Technológia Bonafarm 2020.10.14.

Miért olyan különleges a mi Mizo tejünk?

Büszkék vagyunk minden pohár Mizo tejre. Ahogy teheneinkre, világviszonylatban is egyedülálló csodafarmunkra ahol több, mint 2500 szarvasmarháról gondoskodunk. Teheneink kényelmes, kvarchomok borítású pihenőtérben tölthetik idejüket. Az istállónk oldalfalai leereszthetők, az állatokat a nagy nyári melegtől ventilátorokkal összekötött zuhanyzófejekkel bespriccelt víz védi meg. Az állatok a fejőházig tartó rövid utat kényelmes gumijárdán teszik meg, ahol fejésüket korszerű körülmények között, kíméletes gépekkel végezzük.

Bagi Krisztina, Kovács Bettina, Sole-Mizo Zrt.
Általános Takarmány Állategészségügy Technológia Bonafarm 2020.07.29.